Бейби усмивки

Отново е сряда, 17 ч. минава. Забързани крачета прекрачват прага на читалището, устремени към съблекалнята, където ще се подготвят за репетиция. Нетърпеливи и игриви, поздравяват се едни други и очакват срещата си с техните ръководители: г-жа Делинешева и г-н Якимов.
Всички са готови за едночасовото пътешествие в света на българските народни танци.

И колкото и да са мънички децата се приучават да изграждат навици за поведение и развитие в залата. От поклона за поздрав, през екзерсиса и среда, с ходене по музика отиваме към диагонала. Вече загряли децата поемат по неизчерпаемите пътечки за изучаване на различни танцови стъпки, движения и комбинации. Разтоварват се с игри и отново репетират нелесния фолклорен материал.

Неусетно мина времето в залата... уморени и заредени с емоции малчуганите се устремяват към очакващите ги отвън родители и близки, за да споделят изживяното удоволствие от минутките преминали с техните приятели от „БЕЙБИ УСМИВКИ”.

И всяко детенце, което има желание да се докосне до магията на изкуството може да се включи и да поеме нелесния, но несравним път на ТФ „УСМИВКИ”.

Коментари  

 
#1 ВАЛЯ РАКОВА 2012-10-15 11:24
Здравейте детенцето ми е на 7г. 5м. за коя група по народни танци трябва да бъде записана от колко часа са мероприятията и каква е цената на месец!Благодаря предварително!
Цитиране
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

You are here Танци Бейби усмивки