"СЕВДИЦЕ" от Деветият Национален фестивал "Хоро се вие, извива" 2015г.

Благодарим на организаторите за перфектната организация на фестивала за поредна година!
За нас е удоволствие да участваме на този фолклорен празник !

Да е честита наградата на всички "Севдичета"!!!!

От "Средногорска жарава"

Много поздрави и от нас от Панагюрище! Пожелаваме ви весели Великденски празници!

Благодарим Ви, че Ви има, Вас организаторите на такива събития като Националния фестивал „Хоро се вие, извива”!

Бъдете живи и здрави и заредени с позитивна и градивна енергия и занапред!

"Средногорска жарава"

От Ива Ценова

Здравейте и  благодаря за прекрасните условия предоставени за участието ни в петия фестивал на Хоро се вие извива.
Спечелихме втора награда и сме много доволни, но с една малка забележка. При надиграването на ръченица се оказа че не са само обявените в регламента шопска и тракийска, а имаше и друга и хоро. Не е само наше недоволството а и на други групи, все пак регламента си е регламент и както сме подготвили тези сме могли да подготвим и другите. Това все пак са любители и им трябва подготовка за каквото и да е. С цялото ми уважение към комисията (наистина едни от най-добрите специалисти в нашата област), но те са наети да оценяват вашия регламент а не да създават такъв. Надявам се да не съм прозвучала грубо, а градивно защото това наистина е важно за любителите, те са много емоционални и трудно приемат несполуките си.
Поздрави и до нови срещи.

От Цеца Богоева

До Ева Делинешева

Поздравления за това което създаваш. Уникално изживяване беше за мен и семейството ми вече няма да пропуснем нито едно подобно забавление. Само един стойностен човек може да създаде и възпита такова нещо в толкова многооооооо млади хора. Браво !!!

ТФ "Партньори"

Здравейте,
От името на ТФ "Партньори" бих искала да Ви благодаря за организацията, за това, че ни събирате и имаме повод да се видим и насладим на красотата и богатството на българския фолклор!

За нас любовта към танца, доброто настроение, емоцията и насладата са над всичко, а Вие, със своите усилия в организацията допринасяте за всичко това. Вие създавате контакти, приятелства и давате тласък и енергия на българското фолклорно възраждане!

Аз лично много съм се занимавала и продължавам да се занимавам с организационна дейност, и искам лично да Ви поздравя за ПЕРФЕКТНАТА организация! Аз мога да го видя и оценя и знам колко усилия Ви е струвало всичко това! На онези, които отправят критики по повод организацията, мога да пожелая да направят по-добре организиран от Вашия фестивал и когато го направят в мащаба, в който работите Вие, всички ще ги аплодираме за постижението. Не Ви лаская, но искам да знаете, че повечето хора забелязват вашия труд и го оценяват! Благодарим Ви за всичко това и за любовта, с която го правите!

На второ място искам да се извиня за това, че сякаш нашата група разбуни духовете и предизвика недоволство и разочарование у някои участници. Нашата цел никога не е била да създаваме напрежение и раздори, но и ние не носим отговорност за избора на журито, можем само да се радваме, че с нещо сме наклонили везните в наша полза! Ние много усилено и целенасочено се готвихме за фестивала, вложихме много любов и емоция в изпълнението и го направихме с желанието да бъдем част от този прекрасен празник! Ние винаги играем за публиката, за собственото си удоволствие и на последно място за журито. Жалко, че чуваме и виждаме подобни коментари във форумите, но това не бива да ни кара да се отказваме от любовта и магията на българския танц. Във всеки конкурс има победители и разочаровани и може би трябва да го приемем за нормално. Надявам се в следващите издания да бъдем повече обичащи и по-малко критикуващи!

От името на цялата формация, и лично от свое име, Ви пожелавам много здраве, много лични и професионални успехи и много кураж, за да продължавате все напред и нагоре, защото без Вашите усилия, този прекрасен празник на българския фолклор, който накара залата да се пука по шевовете, нямаше да го има!

Изпращаме нашата безгранична любов към всички любители на българския фолклор!
Поздрави и до нови срещи!

Веска Миланова, ТФ "Партньори"

Страница 1 от 2

You are here Хоро се вие, извива