Уроци по пиано

Изкуството ни обединява и ни дава доза свеж полъх, във времена, в които имаме все повече нужда от позитивни стимули и преживявания. То е, което обогатява сетивността ни, и разтваря съзнанието ни. То е, което ни извежда над битовизма и освобождава от натрупаното в ежедневието напрежение. То ни пренася в други, фантастични и красиви светове.

С най-чистата енергия, която ни дават децата, колектива на читалище Д. Динев ви поздравява с техните изпълнения, записани в процес на работата им в клас и у дома. Горди сме, че по време на извънредните обстоятелства, нашите ученици не само не загубиха ентусиазъм, а дори работят с още повече плам от преди! Времето прекарано вкъщи, вместо в игри навън бе най-артистично оползотворено с онлайн уроци и самостоятелна работа. Децата посветиха енергията и желанието си, радвайки родители и приятели с хубава музика, подобрявайки уменията си на инструмента и черпейки нови знания.

Благодарим ви за доверието скъпи ученици! Нека все така търсим заедно нови вдъхновения в общата си работа. Няма нищо по-ценно от възможността да посяваме зрънцето на изкуството във вашите сърца!
Бъдете здрави и благословени.
 

Aнджелина

Александра

София

You are here Mузикална школа Уроци по пиано